Workshops fotografie Friesland

neem een kijkje in wonderland

Kennis moet gedeeld worden. Daarom bied ik regelmatig workshops, masterclasses en korte cursussen aan over uiteenlopende onderwerpen. Vooral de workshops fotografie zijn populair. Ik leer je mooie foto’s maken met je smartphone. Op dit moment zijn er nog geen workshops gepland. Wil je op de hoogte blijven? Of op locatie een workshop organiseren? Er is veel mogelijk. Neem gerust contact met me op.

Op zoek naar een leuke workshop in Friesland?

WORKSHOP Fotografie friesland
Fotograferen met je smartphone

Maak mooie foto's met je smartphone

Leren om mooie foto’s te maken met je smartphone? Dat kan! Vroeger was fotograferen voorbehouden aan mensen met de mooie camera’s. Die tijd ligt al lang achter ons. Met een smartphone maak je namelijk geweldige foto’s én je deelt ze snel en makkelijk met familie, vrienden of zelfs de rest van de wereld.

In deze masterclass leer je alles over compositie, creatief fotograferen en de mogelijkheden die je smartphone biedt om foto’s te bewerken en/of te delen op bijvoorbeeld Instagram of Facebook. Ik inspireer je met mooie Instagram-accounts en geef je heel veel tips om mooie en opvallende foto’s te maken.

De workshops worden gegeven in Raerd, maar kunnen in overleg ook op een andere locatie aangeboden worden. Vanaf 6 deelnemers kom ik graag bij jou thuis!

Maak een te gekke quote!

WORKSHOP INSTAGRAM

Instagram is populier. In de workshop Instagram leer je hoe je Instagram kunt inzetten om meer klanten te krijgen en omzet te genereren. Samen maken we een professionele biografie en zorgen we voor een goede start in Instagram. Ook vertel ik je hoe je berichten kunt inplannen en hoe je weet welke informatie jouw potentiële klanten willen lezen.

 

Ontwerp zelf je on- en offline reclame

Workshop zelf ontwerpen maken in canva

Zelf ontwerpen maken was nog nooit zo simpel! Het gratis programma Canva is eenvoudig te leren. Hiermee maak je in een handomdraai een flitsende Instagram-post of een mooie flyer. Ook jij kunt dit leren! In een workshop van een halve dag leer jij hoe je een ontwerp maakt dat bij jouw huisstijl/bedrijf past. Aan het eind van de ochtend of middag heb jij verschillende formats waarmee je zelf aan de slag kunt.

 

Meer weten over deze workshops?

Wil je als eerste de data van de workshops weten? Of alvast voor-inschrijven en zeker zijn van een plaatsje? Dat kan! Je schrijft je hieronder in. Wil je meer informatie? Stuur me dan een berichtje en ik neem contact met je op.

vergroot je bereik met instagram

Workshop instagram

Instagram is een ontzettend populair social media-kanaal. Door het delen van aansprekende beelden kun je op een laagdrempelige manier een grote doelgroep bereiken. Zeker als je regelmatig content plaatst. Hoe je dat doet, waar je op moet letten en hoe jouw bedrijfsprofiel er het beste uit kan zien vertel ik in deze workshop.Ook te combineren met de workshop smartphone-fotografie. 

 

Op de hoogte blijven?

Heb je een vraag over een van deze workshops of wil je op de hoogte blijven? Laat dan hiernaast jouw gegevens achter.