Website ontwerp

De website die bij je past

Ga jij starten met jouw bedrijf en ben je op zoek naar iemand die een mooie website voor je kan bouwen? Of heb je al een site, maar is die aan een opfrisbeurt toe? Ik help je graag verder. Samen bepalen we het doel van jouw site en kijken we welke oplossing daar het beste bij past. Wil je een webshop? Ook die kan ik voor je bouwen!

het verhaal van jouw bedrijf

Website ontwerp

Een goede website is voor de meeste ondernemers een must. Niet alleen om gevonden te worden door potentiële klanten, maar ook om bestaande klanten te binden. Het ontwerp van je website is heel belangrijk; je wilt immers een website die bij jouw bedrijf past én jouw klanten aanspreekt. Niet schreeuwerig, wel onderscheidend en natuurlijk een site die je zelf kunt aanpassen zoals en wanneer jij dat wilt. Zo’n site kan ik voor jouw maken!

Aan de slag!

Samen maken we een plan

Voor ik echt aan de slag ga met het ontwerp nemen we samen een vragenlijst door. Die lijst heb ik nodig om een waterdicht plan te maken. In dit kennismakingsgesprek komen zaken als kernwaarden, doelgroep en doel, aan de orde. Zo krijg ik een perfect beeld van wat jij voor ogen hebt met jouw bedrijf en website. Een website die je vervolgens zelf kan beheren. De meeste sites die ik maak, bouw ik in WordPress. Toch is de webbuilder van Mijndomein een prima en voordelig alternatief. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden en geef je advies over welke website het beste bij jou past! 

 

Websites voor een klein budget

Ook dat is een website op maat!

Het kan zijn dat je minder budget hebt, of voldoende hebt aan een beknopte, one-page-website. Ook in dan kan ik een aantrekkelijke website voor je maken! Wil je een basis-website? Dan kan ik gebruik te maken van de webbuilder die jouw hostingpartij aanbiedt. Het eindresultaat is ook dan een prachtige website. Hou er wel rekening mee dat de mogelijkheden beperkter zijn en er gewerkt wordt met formats.

Heb je niet veel tekst, maar wil je wel een mooi online visitekaartje? Dan is een one-page-website perfect. Op 1 pagina laat je zien waar je voor staat en wat jouw klant aan jou heeft. 

Webteksten

ideeën die niemand heeft

Schrijven voor het web is een vak apart. De teksten moeten natuurlijk aanspreken, bezoekers moeten blijven hangen en webteksten moeten makkelijk te lezen zijn. Dat kan ik voor jou regelen. Ik hou van verhalen en ook van verhalen achter de verhalen. Wat maakt jouw bedrijf uniek, waar kom jij je bed voor uit én wat ga jij jouw klanten geven? Als ik jouw site maak kun je ervoor kiezen zelf teksten aan te leveren. Maar, ieder zijn vak, ik doe het graag voor je. Waarom? Omdat ik ideeën heb, die niemand heeft. Dat beloof ik je!

Wat kost een website?

Wat kost een website? Dat is een lastig te beantwoorden vraag. Het is echt afhankelijk van wat je wilt. Mijn meeste opdrachtgevers, vaak startende ondernemers, kiezen voor een overzichtelijke basis-website. Deze maak ik in WordPress. WordPress-websites zijn heel eenvoudig aan te passen. Zo kun je zelf berichten plaatsen en teksten of afbeeldingen toevoegen. Na oplevering krijg je een handleiding én als dat nodig is kom ik een keertje langs om te laten zien hoe jij je eigen website kan beheren.  

KOSTEN WEBSITE

Wordpress website
1250 excl. BTW
 • Wordpress website met CMS
 • 5 pagina's met teksten
 • Stijl- en kleuradvies
 • Startklaar opgeleverd
Populair

KOSTEN basic WEBSITE

website Mijndomein webbuilder
800 excl. BTW
 • Website wordt gebouwd in Mijndomein webbuilder
 • 5 pagina's met teksten
 • Stijl- en kleuradvies
 • Startklaar opgeleverd
Populair

KOSTEN 0ne-page-website

website Mijndomein webbuilder
600 excl. BTW
 • 1 pagina met tekst én 5 menu-items
 • Stijl- en kleuradvies
 • Startklaar opgeleverd
Populair