Wat een jaar...

DE ONTWERPEN VAN 2019

Het was zakelijk een mooi jaar! Een jaar met leuke opdrachten, fijne opdrachtgevers en een hele hoop nieuwe logo’s, websites en drukwerk. Ik genoot zo van het werken voor mijn eigen bedrijf dat ik heb besloten in 2020 minder te gaan werken én meer tijd in Wouters Tekst & Ontwerp te gaan steken. Ook veranderde ik mijn bedrijfsnaam en besloot ik dat ik vooral meer teksten wil gaan schrijven. Super spannend natuurlijk, maar ik heb er ontzettend veel zin in!  De komende weken zal ik wat ontwerpen van het vorige jaar de revue laten passeren. 

 

Durf in beweging te komen.
Als jij verandert,
dan verandert alles.

Logo tuinontwerp

 

2019 begon met het afronden van een ontwerp waar ik in 2018 al aan begonnen was: het logo van De Verbinding. Gelijk een geweldige opdracht, waar ik niet alleen een fijne opdrachtgever, maar ook een vriendin aan over heb gehouden. Zo gaat dat soms… Ellen Brasser komt uit Westkapelle, my home town. Al kenden we elkaar niet, toch was er direct de welbefaamde klik. Ellen is creatief en heeft veel gevoel voor kleur en vormen door haar werk als tuinontwerpster. Er leuk hoe we tot dit eindresultaat gekomen zijn. Haar nieuwe website is nog volop in ontwikkeling. 

 

Website ontwerp Bed & Breakfast westkapelle

Voor mijn moeder ontwierp ik een spiksplinternieuwe website. Een site waarop ze op een overzichtelijke manier haar Bed & Breakfast en vakantiewoning presenteert. Ontzettend leuk om te doen! De eerste site die ik in Elementor maakte en dat smaakte gelijk naar meer. Een heel erg groot voordeel was, dat ik voor de site al heel veel foto’s achter de hand had. Daarnaast heeft mama foto’s laten maken door een professionele fotografe, namelijk Debby Vermaat uit Oost-Souburg. Zo heeft het geheel een frisse en professionele uitstraling gekregen. Zo kan ze weer een paar jaar vooruit!

Geboortekaartje meisje

Geboortekaartje Abby hartjes

Ook het afgelopen jaar mocht ik weer geboortekaartjes ontwerpen. Ik vind dat echt een van de leukste dingen om te doen en voor het komende jaar ga ik aan de slag met een vaste collectie. Dit kaartje is extra bijzonder, want Abby’s moeder en ik zijn al zo’n 30 jaar bevriend. Ilonka en Mario wilden graag een vrolijk kaartje, beetje lief en vooral niet te zoet.