Vakantiedagboek

  • door

Gratis vakantiedagboek

De dagen lijken hier wel twee keer zo lang te duren, uit bed komen is net wat lastiger en ’s avonds ernaar toe eigenlijk ook… Zeker na het heerlijke weer van afgelopen week zijn wij heel erg hard aan vakantie toe! Dat treft want nog twee dagen school en dan is het zover. Wat we de komende zes weken gaan doen schrijven we in ons vakantiedagboek. Dit vakantiedagboek ontwierp ik voor Hip & Hot en is gratis te downloaden op hun website. Zowel in kleur als zwart-wit. 

Vakantie 2020

Zomer 2020 zal de boeken in gaan als ‘net even anders’. Veel mensen blijven thuis, of gaan in Nederland vakantie vieren. Wij hebben ervoor gekozen naar het buitenland te gaan. Eerst een week naar Zwisterland en daarna nog twee weken Italie. We kijken er ontzettend naar uit. Om later een overzicht te hebben van wat we allemaal gedaan hebben, gebruiken we het vakantiedagboek. De ervaring leert dat het ene kind er net iets meer in schrijft dan de andere. En dat ik zelf altijd heel fanatiek begin, maar toch wat afhaak. 

Vakantiefoto's

Ik vind het heerlijk om op vakantie te fotograferen. Zeker als de lucht blauw en de bomen groen zijn. Fotograferen is voor mij echt tot rust komen. Dat doe ik met mijn smartphone. Wil jij leren hoe je ook mooie foto’s maakt met je smartphone? Ik ga binnenkort een mini-workshop geven op Instagram. Gewoon om de vakantie goed te beginnen. Volg me en je kunt gratis meedoen. Wie weet post ik deze zomer ook wel wat vakantiekiekjes (al heb ik Johan beloofd om minder op mijn telefoon te zitten…). 

Waar gaan jullie heen? Ook als je thuisblijft is het ontzettend leuk om een vakantiedagboek bij te houden. Ik wens jullie een super fijne zomer! 

Liefs,

Nelleke