Een van mijn favoriete quotes is Stay Wild Moon Child. 

De quote gaat voor mij over zijn wie je bent, leven met de maan, met de natuur. Blote voeten in het gras en luisteren naar de wind die een verhaal vertelt. Een verhaal van vroeger. En van de toekomst. Door te luisteren naar die verhalen, uit te gaan van je eigen kracht, dapper te zijn en f*cking nieuwsgierig kun je ‘ja’ zeggen tegen elk nieuw avontuur. 

Die verwondering die ik bij mijn kinderen zie. Het vertrouwen op een goede afloop én de miljoen ‘waarom-vragen’ leren mij hoe ik het kind in mezelf levend kan houden. Die levendigheid heb ik zo nodig om mijn werk goed te kunnen doen. Inspiratie, lef en vertrouwen… 

 

Gratis poster

Van de quote maakte ik een free printable poster, een achtergrond voor de computer én een voor je telefoon. Gewoon, om eraan herinnerd te worden dat het goed is om het avontuur aan te gaan. Je kunt de poster en wallpapers downloaden door erop te klikken en vervolgens op te slaan.


Stay Wild vriendin!

 

Poster

wallpaper desktop

Phone background