Online kaarten versturen| Postcrossing

  • door

Online kaarten versturen is zo gaaf! En makkelijk.In deze blog vertel ik je meer over mijn nieuwste kaartencollectie én over postcrossing. Hoe je in mum van tijd nieuwe vrienden over de hele wereld kunt maken.

Ik werk ontzettend graag samen met een ondernemer aan zijn of haar nieuwe huisstijl. Maar tussen opdrachten in, of om even met iets anders bezig te zijn ontwerp ik kaarten en posters. De posters zijn als free printable te downloaden op mijn blog; de kaarten verkoop ik voornamelijk aan (web)winkels.

Vrolijke kaarten

De laatste aanwinst in mijn assortiment kaarten zijn vier vrolijke postkaarten. De kaarten hebben allemaal een leuke quote, geschikt voor elk moment, maar zeker ook om zomaar iemand mee te verrassen.

Postcrossing iets voor jou?

Ben jij dol op het versturen van kaartjes? Kijk dan eens op de site www.postcrossing.com Je kunt daar ‘gelinkt’ worden aan andere kaartjesfans en zo post versturen naar en ontvangen uit de hele wereld. Ik ben het al maanden van plan, maar op één of andere manier komt het er maar niet van. Als de drukke februarimaand achter de rug is ga ik me zeker aanmelden. Ik heb immers kaarten genoeg ;-).

Online kaarten versturen

Een deel van mijn collectie kaarten is online te versturen. Er zijn kaarten voor elke gelegenheid. Super handig, je kunt zelf een tekst en verzendadres invoeren, online betalen en de kaart wordt voor jou verstuurd. Het is mogelijk een verzenddatum in de toekomst in te plannen. Zo vergeet je nooit meer een verjaardag!

Webwinkel met kaarten

Heb je een webshop en wil je mijn kaarten verkopen? Dat kan! Je kunt me mailen voor een proefpakketje en meer informatie. Wees er snel bij, want ik ben bijna door mijn voorraad heen. En omdat ik het leuk vind om te ontwerpen komt hierna weer een nieuwe collectie.

Smile Laugh

magic

liefste

Smile