Ontwerp Oudejaarsspel Hip & Hot

Een van mijn vaste opdrachtgevers is Hip & Hot. Jaren geleden begon ik als blogger van het iPadmagazine, daarna ontwierp ik de nieuwe look & feel en de laatste jaren maak ik de jaarkalender en ontwerp ik andere free printables. 

Oudejaarsspel

Het Sinterklaasspel is al jaren een ontzettend grote hit. Duizenden mensen spelen dit spel en nog elk jaar wordt het weer heel erg vaak gedownload. Judith wilde graag een vervolg en we bedachten een spel dat je met oudjaar kunt spelen (of met Kerst). In het spel kijk je door middel van vragen terug op het afgelopen jaar én vooruit naar het jaar dat komen gaat. Welke dromen heb je, wat wil je sowieso gaan doen en wat echt niet meer… Je download het spel op de site van Hip & Hot.

Free printable kalender 2019

Het nieuwe jaar is nog ontzettend vers en veel mensen genieten van hun vakantie, maar maandag gaan we weer los! Kinderen naar school, werken en de voetbaltraining begint weer. Het is dan heel fijn om een beetje inzicht te hebben in de agenda. Daarvoor kun je de jaarkalender van Hip & Hot gratis downloaden. Staat nog leuk in de keuken ook én je werkt gelijk aan het goede voornemen om het dit jaar eens wat rustiger aan te gaan doen. Hoe? Door elke maand door 1 dag een groot kruis te zetten. Die dag is voor jou! Nog een handig hulpmiddel bij het plannen is de bureaulegger die ik voor Hip & Hot mocht ontwerpen. Hij is lekker groot, dus overzichtelijk en hij past onder je toetsenbord, wat ik dus heel handig vind. Je bestelt hem hier.