Nieuw logo

Vorig jaar werd ik benaderd door Amanda Lees. Zij was bezig met het uitbreiden van haar coachingspraktijk voor intuïtieve coaching en op zoek naar een passend logo. Via Sjoukje, een van mijn vaste samenwerkingspartners, kwam ze bij mij terecht. 

Zoals altijd vroeg ik ook Amanda om vijf woorden te geven waar ik mee aan de slag kon. Zij gaf mij de volgende:

  • Intuïtieve coaching 
  • zuiver 
  • puur 
  • Akasha 
  • Nieuwe Aarde kinderen 


 

Een voorkeur voor kleuren had ze niet en eigenlijk ook niet voor een bepaalde stijl. Dat gaf mij dus veel vrijheid om aan de slag te gaan.Van de drie logo’s die ik voor haar maakte koos ze direct mijn eerste ontwerp. In een fijn telefoongesprek hebben we nog wat puntjes op de ‘i’ gezet en klaar was het logo. Ik vond het fijn om te merken dat, als je op gevoelsniveau een klik hebt, het ontwerpen van een logo heel makkelijk gaat. 

De bloem bestaat uit cirkels, die staan voor de kracht van het onderbewuste, dat alles met elkaar verbonden is. De cirkels heb ik bewust open gehouden. De bloem staat voor bloei. Het beeldmerk is erg herkenbaar en ook als los element te gebruiken. 

Amanda heeft het logo direct op haar nieuwe website geplaatst. Ben je benieuwd of Amanda wat voor jou zou kunnen betekenen? Je leest het op haar website. Natuurlijk wens ik Amanda een bloeiende praktijk toe. Dat kan haast niet anders met zo’n mooie bloem in je huisstijl toch? 

Op zoek naar een nieuw logo?

Start je binnenkort met een bedrijf óf wil je je huidige huisstijl vernieuwen? Neem gerust contact met me op.