Nieuwe website & huisstijl voor Groen Licht

durf in beweging te komen

Veel van mijn opdrachtgevers komen via, via bij me terecht. Al eerder schreef ik dat ik daar blij mee ben; dat betekent dat ze mijn stijl weten te waarderen en hoef ik me in die zin niet meer te ‘bewijzen’. Zo kwam ook Ellen bij me. Eerder ontwierp ik het logo voor haar oud-collega Heleen. Als ik begin met het ontwerpen van een huisstijl of logo dan vraag ik mensen vaak om vijf woorden aan te leveren. Die woorden gebruik ik als inspiratie en elke keer weer lukt het me om daarmee de juiste snaar te raken. Ellen mailde mij de volgende zin:

 

Durf in beweging te komen.
Als jij verandert,
dan verandert alles.

Groen Licht logo adviesbureau

Logo inspiratie en groei

Het nieuwe logo van Ellen moest ook groei en verandering aangeven. Veel van Ellens trainingen vinden plaats in de natuur, dus als het kon ook graag een natuurlijk tintje; “zonder dat het gelijk op een tuincentrum gaat lijken”. Dat vond ik een uitdaging en dus heb ik die wens als uitgangspunt genomen. De kleur groen was voor de hand liggend én juist door meerdere kleuren groen te gebruiken werd het een heel levendig geheel. En de bolletjes? Die staan voor inspiratie. Ellen wil graag mensen inspireren en ze zo laten groeien.

 

WEBSITE ONTWERP

Ellen wilde ook graag een website. Wel een onepage-site die strak vormgegeven en vooral overzichtelijk was. Ik gebruikte hiervoor een WordPress-template; Ellen leverde de teksten en foto’s aan. De eerder ontworpen huisstijl kon in deze site prima verwerkt worden; zo kreeg hij een heel eigen look & feel. Samen met de mooie foto’s is de site een echte eye-catcher geworden. Ellen kan de website zelf up-to-date houden.