Nieuw logo voor Hydranome

  • door

Een paar jaar geleden ontwierp ik, met veel plezier, een hip nieuw logo voor Woush. De opdracht voor het ontwerpen van deze huisstijl won ik na een pitch bij Logomatch. Samen met de eigenaar van Woush zette ik de puntjes op de ‘i’ en ontwikkelde zo ook het briefpapier, de visitekaartjes en envelop.

Een jaar geleden kreeg ik mail van eigenaar Fred, of het mogelijk was om het logo aan te passen? De bedrijfsnaam was namelijk aangepast én Hydranome heeft een eigen waterfles ontwikkeld waarvoor een campagne opgestart moest worden. Met ontzettend veel plezier heb ik voor Hydranome hangtags, banners, stickers en nog veel meer ontwikkeld.

Vind jij het ook zo lastig om voldoende water te drinken? De hippe en handige fles van Hydranome heeft mij echt geholpen om van waterrdrinken een gewoonte te maken. Je bestelt de fles op de website van Hydranome. Ook heel gaaf als cadeau voor iemand die alles al heeft. Proost!

Logo-voor-presentatie