Logo & Website Reinders makelaars & ADviseurs

Zo af en toe mag ik aan de slag voor iemand die ik al ken. Zo ook voor Roelof, befaamd als presentator van het jaarlijkse voetbalgala van VV Waskemeer. In die hoedanigheid interviewde hij sterren als Andy van der Meiden en Frits Korbach. Als hij niet de show steelt op het podium is Roelof vooral een deskundige en bevlogen makelaar en vastgoedbeheerder. Voor zijn nieuwe bedrijf wilde hij graag een onderscheidende huisstijl en website. Daar ben ik mee aan de slag gegaan. 

 

Logo met opvallend beeldmerk

Het logo van Roelof moest vooral opvallen en vernieuwend zijn. De driehoek is op meerdere manieren toepasbaar in de huisstijl én valt ook goed op op een makelaarsbord. Een lichte basis, met stevige zwarte letters en kleurrijke accenten. Met een knipoog naar de trots van Grunn, het groen :-). Het briefpapier en de visitekaartjes mocht ik ook ontwerpen. 

WEBSITE ONTWERP

De website moest vooral in het oog springen en overzichtelijk zijn. Reinders makelaars en adviseurs richt zich niet alleen op de verkoop van woningen, maar is ook thuis in het zoeken van woningen voor expats, studenten én het beheer van vastgoed. Geen ellenlange teksten, maar vooral een manier waarop Reinders zich online netjes kan presenteren. De website is af, maar het bedrijf groeit door. Daarom verwachten we dat we de komende tijd de website nog gaan uitbreiden. 

Ben je op zoek naar een studentenkamer, tijdelijke huurwoning óf wil je je huis verkopen? Neem dan contact op met Reinders Makelaars & Adviseurs