Veel opdrachtgevers komen via via bij mij terecht. Zo ook Lysbeth Nijdam. Lysbeth is een startende ondernemer en wilde graag een uitnodigende, strakke en warme website waarop ze al haar informatie kwijt kon. Een logo was er al. Een prachtig logo ontworpen door kunstenaar Gert Jan Veenstra.  Dat logo heb ik als uitgangspunt genomen bij de ontwikkeling van de website. 

 

Website startend ondernemer

Orthomoleculaire therapie is nog niet heel bekend. Het wordt ook vaak als ‘zweverig’ aangeduid. Dat imago wil Lysbeth graag doorbreken. Zij ziet orthomolecualaire therapie echt als een aanvulling op de reguliere geneeskunde. In haar werk als verloskundige zag ze hoe de voedings- en leefstijladviezen zwangeren en mensen met een kinderwens konden helpen. Maar ook bij tal van andere klachten en ongemakken kan orthomoleculaire therapie ondersteuning geven. Op de website van Lysbeth moest vooral veel ruimte zijn voor informerende teksten. Door een witte basis af te wisselen met de kleuren uit haar logo blijf je getriggerd om door te lezen. De tekst is op die manier ook makkelijk te scannen en relevante informatie snel te vinden. Lysbeth heeft heel veel informatie aangeleverd. Ook hebben we een paar keer samen gezeten om die brij aan informatie in fijn leesbare teksten om te zetten. Daardoor heb ik Lysbeth het afgelopen half jaar leren kennen als een echte vakvrouw, met passie voor haar werk en hart voor iedereen die ze ondersteunt. 

Flyer en visitekaartje

Om meer naamsbekendheid te krijgen wilde Lysbeth ook graag een duidelijke flyer en natuurlijk een visitekaartje. Ook daarbij hebben we de roestbruine kleur van de website en uit het logo als basis genomen. Een rustige foto maakt het een aantrekkelijk geheel. Wil je meer weten over orthomoleculaire therapie en of Lysbeth iets voor jou kan betekenen? Ga dan naar haar website www.lysbethnijdam.nl