Logo voor Totaalpakket

  • door

Afgelopen jaar heb ik aan heel veel leuke projecten gewerkt. Een ervan was het ontwikkelen van het logo voor Totaalpakket van Ivo Vriens. Ivo woont in mijn home town Westkapelle. Ik vind het altijd bijzonder om aan de slag te gaan voor Wasschappelaars. 

Ivo is al jarenlang zelfstandig pakketbezorger, maar omdat hij zijn diensten uit wilde breiden paste zijn bedrijfsnaam niet meer bij de activiteiten die hij uitvoert. Hij vroeg mij dan ook niet alleen om een logo te ontwerpen, maar ook om mee te denken over een bedrijfsnaam. Noem dat maar een uitdaging! 

Ivo is naast pakketbezorger namelijk ook beschikbaar voor andere pakketbezorgers om hun boekhouding en administratie te doen. Door zijn achtergrond én omdat hij zelf al jarenlang in de branche werkzaam is kwam hij op het idee om collega’s te helpen. De naam die we daarvoor bedachten is: Totaalpakket. 

Er zijn nog steeds mensen die denken dat ik alleen maar hartjes en vogeltjes ontwerp, maar die tijd ligt al best ver achter me (al maak ik heus ook wel eens een ontwerp met een uil ofzo). Voor Ivo en zijn Totaalpakket werd het een strak en vriendelijk logo in opvallende kleuren die zo van zijn bus afknallen! In 2019 is de nieuwe website aan de beurt.