Logo & drukwerk

EEN LOGO op jouw lijf geschreven

Elk ontwerp begint met een wit vel papier. Door samen met jou in beeld te brengen wat je wilt uitstralen, wie je wilt aantrekken en wat je mooi vindt, komt daar uiteindelijk een ontwerp uit dat helemaal op jouw lijf geschreven is. Wanneer valt een logo op? Als het uniek is en een goed verhaal vertelt. En natuurlijk is een logo tijdloos; zo kun je er lang de blits mee maken. Wil jij een logo laten ontwerpen? Dat kan!  Ook als je al een logo hebt, zoals Lysbeth Nijdam in het voorbeeld hiernaast, kan ik voor jou een complete huisstijl ontwikkelen. 

De juiste uitstraling

Wil je impact maken met jouw brochure, website of social media-advertentie, maar weet je niet hoe? Ik ontwerp graag drukwerk dat bij jou bedrijf past. En klanten in beweging zet natuurlijk. Heb je al een logo? Geen probleem. Dat neem ik als uitgangspunt, zodat jouw drukwerk of digitale reclame nog steeds herkenbaar is. Nog geen logo? Dan ontwerp ik dat voor jou.

LOGO | TEKSTSCHRIJVER | WEBDESIGN
 Ik ben ontwerper,
tekstschrijver en communicatiespecialist. Dat betekent dat ik al het perfecte plan kan bedenken én uitvoeren. Ik schrijf de teksten, maak de website en verzorg het ontwerp van reclamedrukwerk. Alleen voor het laten drukken van reclamemateriaal ben ik afhankelijk van een externe partner. Bijna alles in één hand dus. Dat is niet alleen sneller, maar ook voordeliger. En, ook belangrijk, ik word er ontzettend blij van als ik al mijn kwaliteiten in kan zetten om het mooiste logo en drukwerk voor mijn opdrachtgevers te maken. 

SPECIAAL VOOR STARTENDE ONDERNEMERS

Ben je net gestart als ondernemer en je vindt het lastig de juiste uitstraling te vinden? Of al een tijdje eigenaar van een bedrijf en toe aan een opfrisbeurt? In deze situaties raak ik graag de juiste toon. Ik geef graag vorm aan de uitstraling van jouw bedrijf. Dat doe ik door het ontwerpen van logo’s, reclamemateriaal en websites. Veel van mijn opdrachtgevers zijn startende ondernemers. Het is een feest om samen de koers van een bedrijf te bepalen. Hierbij kan ik niet alleen mijn creativiteit, maar zeker ook mijn kennis van marketing en communicatie inzetten. Daarnaast ben ik in te huren als freelance tekstschrijver of communicatieadviseur.

 

Ik was op zoek naar een nieuw logo. Wist niet zo goed wat. Wel wist ik dat ik heldere vrolijke kleuren wilde. Het voelde  heel vertrouwd om met Nelleke hierover te praten. De zogenaamde ‘ klik’  tussen ons was er gelijk! Snel kwam zij met de eerste ideeën.
Zat gelijk goeie tussen. Nog wat uitproberen met verschillende kleuren: en zie daar: mijn nieuwe logo was er!!
Ook heeft Nelleke meegedacht over de teksten op mijn website. Mijn teksten heeft ze hier en daar wat aangepast en aangevuld. Vrolijk, helder en to the point.

Bedankt Nelleke, ben er heel blij mee.

Ellen Brasser

de verbinding | Westkapelle

Logo-ontwerp

Een logo op maat
295 excl. BTW
  • Logo met beeldmerk
  • Advies over huisstijl en toepassen logo
  • Uit te breiden met compleet huisstijlpakket
Populair

Kickstartpakket

Logo, huisstijl én website in een totaalpakket
1795 excl. BTW
  • Logo & huisstijl (met handboek)
  • Wordpress-website met 5 pagina's én teksten
  • 1 jaar gratis startersadvies

WEBSITE

Een website op maat met handig CMS.
1250 excl. BTW
  • Wordpress-website in Elementor
  • Advies over structuur
  • 5 Pagina's met teksten
populair