Logo en website Mulder Tuinaanleg

  • door

Samenwerking logo en webdesign

Naast logo’s  ontwerp ik ook websites en schrijf ik webteksten. Al jaren werk ik op dat gebied regelmatig samen met webdesigner Edwin van der Galiën. Onze eerste klus samen was het ontwerpen van een website voor een logopediepraktijk en sinds dien hebben we al vele websites opgeleverd. Vaak ontwerp ik het logo en adviseer ik over kleurgebruik en lay-out en schrijf ik de websteksten. Edwin is het technische brein dat zorgt dat alles ook echt werkt. Zo doen we allebei waar we goed in zijn. 

Logo ontwerp Mulder tuinaanleg

Voor Hoveniersbedrijf Mulder uit Sumar hebben we weer samengewerkt. Edwin deed de technische realisatie en ik de vormgeving. Ook mocht ik het logo ontwerpen. Ik heb gekozen voor mooie, natuurlijke kleuren met het geel als echte eye catcher. Hielko Mulder legt tuinen aan, levert tuinmaterialen en is ook in te huren als kraan- of shovelmachinist. Dit moest ook allemaal duidelijk op zijn website naar voren komen. Een andere wens van Hielko was dat de projecten die hij gerealiseerd heeft op een mooie manier op zijn website gepresenteerd konden worden. 

Website ontwerp 

De website heeft een lichte uitstraling en een duidelijke structuur. Voor de afbeeldingen is gekozen om, aangezien Hielko nog weinig beeldmateriaal van opgeleverde tuinen heeft, passende stockfoto’s te plaatsen. In sommige gevallen is dat een prima optie. 

Mulder tuinaanleg verzorgt de aanleg van uw tuin van begin tot eind. Dat betekent dat hij het ontwerp kan tekenen en uiteindelijk ook voor de beplanting zorgt. En natuurlijk alles wat daar tussenin zit; grondverzet, bestrating… U vraagt en Mulder draait!


Logo nodig?

Wil jij ook een nieuw logo, of ga je een bedrijf starten en weet je niet waar te beginnen? Ik adviseer je graag over jouw visuele identiteit. Welke uitstraling past er bij je en hoe ga je jouw bedrijf in de kijker spelen? Neem contact met me op voor een gratis gesprek.