Life of Chrisje | Logo ontwerp

  • door

Life of Chrisje nieuw logo

Het leukste van mijn vak is de mensen waar ik mee samen mag werken. Vraag me niet meer hoe, maar via Twitter kwam ik in contact met Christa Krommenhoek. Op één of andere manier was er een klik en hielden we contact. Uiteindelijk resulteerde dat erin dat ik Christa (Chrisje) haar nieuwe logo mocht ontwerpen. Aan de hand van haar logo ontwierp ik haar visitekaartje en briefpapier. Ik ben er nog steeds ontzettend trots op. Het was een feestje om voor en met deze vrouw aan de slag te gaan.

 

The party ain’t over yet!

En guess what, the party ain’t over yet! Of zoals ze dat zeggen: The best is yet to come. Niet alleen het nieuwe logo en de huisstijl, maar een complete online cursus mag ik gan vormgeven! Christa en ik gaan samen weer aan een project werken. Sterker nog, ik ben een van Christa’s Angels :D. Samen met een aantal andere freelancers maak ik deel uit van het vaste team van mensen dat Christa inschakelt voor ontwerp, inspiratie, verbinding enz. Ook voor Mijn plan de Campagne mocht ik het logo ontwerpen. Ben jij op zoek naar een inspirerende online schrijfcursus? Neem dan een kijkje op de website van Life of Chrisje. 

Op de hoogte blijven of logo laten ontwerpen?

Ben zo benieuwd en wil graag van alles verklappen, maar dat komt vanzelf. In de loop van dit voorjaar lees je er zeker meer over. Dus hou mijn blog in de gaten en, just in case, die van Chrisje ook! Kun je gelijk haar nieuwe boek Bestemming bereikt even bestellen ;-).

Wil jij een nieuw logo laten ontwerpen? Neem dan gerust contact met me op.