Hippe huisstijl voor Kekootje

Een paar weken geleden kreeg Nelson een hele mooie trui. Ik weet niet exact hoeveel mensen gevraagd hebben waar ik hem kocht, maar het waren er veel! Vandaag gingKekootje Kids live. De webshop waar ik de trui vond. Hopelijk is Nelson een trendsetter want de trui is geweldig. Net als het überschattige tuniekje voor Lotus dat ik er scoorde.

Tuniek meisje Kekootje Kids trui beer kekootje kids

Al vaker schreef ik over de kracht van social media. Door (te veel) tijd aan Facebook en Twitter te besteden heb ik de afgelopen jaren heel wat mensen leren kennen, bestaande contacten nieuw leven in geblazen en opdrachten ‘gescoord’. Via social media leerde ik Rixt kennen. Rixt is eigenaresse van de webwinkel Kekootje. Toevallig (want bij een webshop weet je het maar nooit) woonde ze maar 10 kilometer bij mij vandaan. Bestellingen worden dan ook afgeleverd of ik haal ze even op. Zo hielden we contact.

Op een gegeven moment kreeg ik een berichtje. Of ik haar misschien wilde helpen met een nieuw logo voor haar webshop Kekootje Kids. Wow! Wat een eer. Te meer omdat Rixt zelf ontzettend leuke kaarten ontwerp en ze volgens mij ook prima zelf een logo kan ontwerpen. Maar nee, ze wilde mij. Na een gezellig telefoongesprek ging ik aan de slag. Naast een nieuw logo voor Kekootje Kids wilde ze ook een hipper logo voor Kekootje, haar bestaande webwinkel.

Visitekaartje Kekootje en Kekootje kids  Visitekaartje Kekootje en Kekootje kids voorkant

 

 

 

 

 

 

 

Na een brainstorm kozen we opvallende kleuren, een strak lettertype en geometrisch figuur voor Kekootje en een speelse variant “met confetti ofzo” voor Kekootje Kids. Naast de logo’s , social media iconen, Facebook-headers en visitekaartjes maakte ik ook het ontwerp voor een postkaart met quote. Deze ontvang je gratis bij je bestelling! Leuk in een lijstje of met tape aan de muur. De shop en Facebookpagina van Kekootje Kidsging vandaag live. Als je (klein)kinderen hebt is het zeker de moeite waard even te gaan kijken. Ik ben verliefd geworden op de prachtige poster met panda. Die ga ik binnenkort even voor Nelson scoren!

Binnenkort gaat de vernieuwde webshop van Kekootje ook live. Nog even geduld daarvoor…

kaart kekootjekids voorkant DEFINITIEF

kaart kekootje voorkant DEFINITIEF