Gratis corona dagboek

Corona. Er is al zoveel over geschreven en nog veel meer over gezegd. Hoe het hier gaat? Prima. Lotus en Nelson vermaken zich met een beetje huiswerk en verder vooral veel buitenspelen. Wat heerlijk dat het zulk mooi weer is! Het huis is nog nooit zo netjes geweest en Johan is ’s avonds gewoon thuis. Daar genieten we van. We wennen aan het ritme en maken er het beste van.

 

Onzekere tijd

Natuurlijk zie ik om me heen veel verdriet, angst en onzekerheid. Een zieke moeder in het ziekenhuis die niet ‘zomaar’ bezocht kan worden, vorige week hadden we een online begrafenis, Ontzettend verdrietig. Juist op het moment dat je mensen wilt steunen, een knuffel wilt geven en op een waardige manier afscheid van een geliefde kennis wilt nemen zit je thuis achter je laptop naar een kerkdienst te luisteren. Dat vond ik heftig. Mensen raken hun baan kwijt, of zijn bang dat te raken. En zo ongeveer alle ZZP-ers en mensen in de creatieve sector zitten zonder inkomen. Daar zijn vangnetten voor, maar dan nog is het verdrietig dat je niet kan doen wat je het allerliefste doet. 

 

Corona dagboek

Op mijn blog kreeg ik een reactie van iemand die vroeg of er ook een soort vakantiedagboek voor deze Corona-tijd was. Ik heb direct contact opgenomen met Judith van Hip & Hot en voor haar zo’n dagboek ontworpen. Zowel voor kinderen, als voor volwassenen (met meer ruimte om te schrijven). Je kunt het Corona-dagboek printen op de site van Hip & Hot.

Ik wens jullie een gezonde en voor zover dat mogelijk is een gezellige tijd. Wees goed voor elkaar!

 

Liefs,

Nelleke