Geboortekaartje ontwerpen

Een van de leukste dingen van mijn werk vind ik het ontwerpen van geboortekaartjes. Het is mooi om zo nauw betrokken te zijn bij de aanstaande ouders. Soms weet ik zelfs de naam van het kindje al… Natuurlijk kun je kiezen voor een standaardkaartje, uit een boek bij de drukkerij of via internet. Wil je een bijzonder kaartje, waarin al jouw wensen worden verwerkt? Dan is het een goed idee om dat kaartje op maat te laten maken. Ik ga dan graag voor je aan de slag. Wist je dat een geboortekaartje-op-maat vaak veel goedkoper is dan een standaardkaartje?

Geboortekaartje voor lize

Elk kaartje dat ik maak is uniek en speciaal voor dat ene kindje gemaakt. Voor baby Ted maakte ik bijvoorbeeld een mooi donkerblauw kaartje met een goudfolie-opdruk. Ontzettend chique! Het afgelopen jaar mocht ik ook een kaartje ontwerpen voor ons nieuwe nichtje Lize. Zo bijzonder! Vooral ook omdat in Denemarken, waar mijn schoonzus en haar vriend wonen, geen geboortekaartjes verstuurd worden. Ik tekende het kaartje met de hand en liet het drukken op mooi, dik karton met een beetje reliëf erin. De margrietjes staan symbool voor Denemarken, de tulpen voor Nederland en in Zuid-Soedan, waar de ouders elkaar leerden kennen een hartje. Zo heeft Lize een kaartje dat echt bij haar past.

 

DRUKKEN & VERSTUREN GEBOORTEKAARTJE

 

Als je baby net geboren is is het vaak nog een hele klus om de geboortekaartjes ergens te laten drukken, in te pakken en te versturen. Die zorg neem ik jullie graag uit handen! Samen met de drukkerij zorg ik ervoor dat de kaarten gedrukt, ingepakt en verstuurd worden. Zo hebben jullie daar geen omkijken naar. Zo deed ik dat ook met de kaartjes van Lize. Die gingen de hele wereld over en natuurlijk ook naar Denemarken.

 

HIPPE GEBOORTEKAARTJES

 

De geboortekaartjes die ik ontwerp hebben verschillende stijlen. Zo hou ik van minimalistisch en strak, maar juist ook weer van vrolijk en kleurrijk. Ik kan zelf illustraties maken en zo het kaartje helemaal op jullie ontwerpen. Kies je een van mijn bestaande ontwerpen? Dat kan natuurlijk ook. Dat is goedkoper én kan zelfs nog last-minute geregeld worden.

 

KENNIS MAKEN?

 

Ben jij op zoek naar een persoonlijk, uniek & hip geboortekaartje? Maak vrijblijvend een afspraak voor een gesprek. 

Liefs,
Nelleke