Free printable kalender 2020

Gratis kalender 2020

Zoals elk jaar mocht ik ook voor 2020 dé kalender van Hip & Hot ontwerpen. Een free printable kalender :-). De kalender wordt elk jaar zo’n 20.000 keer gedownload. Onvoorstelbaar. Er zijn dus 20.000 gezinnen in Nederland die mijn kalender aan de muur of op hun bureau hebben. Daar word ik echt wel stil van! Dit jaar koos ik voor een nieuw ontwerp. De wens van Judith van Hip & Hot is dat het vooral vrolijk is. Ook hou ik er bij het ontwerp rekening mee dat hij geprint wordt op een kleurenprinter en dat er natuurlijk voldoende ruimte moet zijn om alles op te schrijven. 

Dit jaar hebben we een kleine aanpassing aan de kalender gedaan. De feestdagen en andere belangrijke data zijn namelijk op de kalender voorgedrukt. Dat scheelt weer invulwerk! 

 

Ik heb begrepen dat hij ook veel op scholen wordt gebruikt, leuk!

Judith van Wijk - Hip & Hot Tweet
kalender oktober 2020

Stationery online

Voor Hip & Hot heb ik ondertussen al ontzettend veel ontwerpen gemaakt. Zo mocht ik de huisstijl ontwerpen, de immens populaire bureaulegger (die echt lekker groot is en prima onder je toetsenbord past) en Judith verkoopt in haar webshop ook door mij ontworpen kaarten. Zo met Sinterklaas en Kerst weer in zicht is het sowieso een aanrader om even rond te snuffelen op de webshop van Hip & Hot. Judith verkoopt namelijk ook prachtig houten speelgoed. 

Download gratis kalender 2020