Een quote op hout

  • door

Overal in ons huis hangen inspirerende quotes en leuke foto’s. Meestal gewoon met een maskingtapeje opgeplakt op een muur, deur of kast. Leuk voor even maar om mijn favoriete ontwerpen echt tot hun recht te laten komen was ik op zoek naar iets anders. Ik ben echt super blij met de prachtige print op hout van www.fotoophout.nl

Een heel eenvoudig bestelsysteem, waarmee je natuurlijk ook mooie foto’s op hout kunt bestellen. Ik ben verrast door de snelle levering en de kwaliteit. Het hout is zo duurzaam dat het ook prima buiten zou kunnen hangen. Dat kan deze zomer wel, eerst gaan we er binnen van genieten!

Wil je ook een mooie quote (bijvoorbeeld een van mijn free printables), of je favoriete foto af laten drukken? Kijk dan op www.fotoophout.nl. Liever canvas? Dan adviseer ik www.canvascompany.nl

Wil je een op maat gemaakt ontwerp? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden en prijzen.

20140306-090230.jpg