Broodtrommelkaartjes | Gratis download

Wat stop jij in de broodtrommel van je kind? Misschien wel deze leuke gratis broodtrommelkaartjes. 

Het afgelopen jaar aten de kinderen bijna meer thuis, dan op school. Lockdown I & II en vervolgens snotterende neuzen, corona in de klas enz. enz. Of de kinderen nou thuis zijn, of op school, maakt mij niet veel uit. Wel vind ik het fijn als er structuur is. Die voorspelbaarheid hebben kinderen echt nodig. Vooral de afgelopen vier maanden was dat goed te merken. Als je heel veel thuis bent, is het soms ook echt niet leuk om naar school te moeten. Daarom heb ik deze gratis broodtrommelkaartjes ontworpen. Even een hart onder de riem, een kattenbelletje waardoor ze weten dat ik aan ze denk. Dat vinden ze heel fijn. Stop wat liefde in de broodtrommel.

Download gratis broodtrommelkaartjes

De kaartjes zijn gebaseerd op de bananentekeningen die ik nogal eens maak. Dit is eigenlijk net zo leuk en een stuk sneller ;-). Wil jij deze gratis broodtrommelkaartjes ook aan je kind meegeven? Dat kan. De broodtrommelkaartjes download je gratis als je op de afbeelding klikt.  Ook voor Hip & Hot maakte ik broodtrommelkaartjes deze download je hier.