Bam! Nieuw logo-ontwerp voor Signaalgroen

  • door

Een van de mooiste dingen aan mijn werk als ontwerper vind ik het opleveren van een nieuw logo (of ander product). Dat is het moment waarop alles samenkomt. Het moment waarop the magic echt zijn werk moet gaan doen. Trots ben ik op het logo dat ik maakte voor Signaalgroen uit Den Haag.

Nieuw logo

Als ik een opdracht voor een ontwerp krijg vraag ik opdrachtgever altijd om inspiratie. Soms is dat een moodbord op Pinterest, soms vraag ik om kernwoorden. Zo ook bij Signaalgroen. Heleen gaf mij de volgende woorden om mee aan de slag te gaan: helder | energiek | origineel | balans | creatief

 

 Meer kleur

Bam! Nieuw logo voor signaalgroenHet groene logo, met knalroze details is opvallend, professioneel en heeft een vrouwelijke touch. Ik ben blij met het eindresultaat.
 

Kernwoorden: daadkrachtig, servicegericht, geen poespas en verfrissend.

 

Wil jij een nieuw logo? Ik ontwerp hem graag voor je! Voor meer informatie kun je contact met me opnemen. Natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor het ontwerpen van een complete huisstijl, brochure of website. Wil je weten of het klikt tussen ons? Laat het weten. Een afspraak is zo gemaakt.