Alles wat je aandacht geeft groeit| Logo design

  • door

Mandy Groenen was op zoek naar iemand die haar kon helpen met het maken van een logo voor haar nieuw op te zetten bedrijf. Via Facebook kwam ze bij mij terecht.

Mandy begint een praktijk voor kind- en oudercoaching. Daarin gaat ze kinderen en ouders begeleiden die er samen even niet meer uitkomen. Prachtig werk natuurlijk! Daar wilde ik wel iets moois voor ontwerpen.

En zie hier het resultaat:

Feelings logo def

Een vrolijk logo dat toch professionaliteit uitstraalt; precies wat Mandy wilde! Het is geweldig als iemand je het vertrouwen geeft om voor hem of haar aan de slag te gaan. En nu zeker, want Mandy en ik kenden elkaar verder helemaal niet. Ik blijf Feelings volgen. Jij ook? Dat kan door de Facebookpagina te liken! De rest van de huisstijl, zoals het visitekaartje en een header voor de website (die ook nog gemaakt gaat worden), volgt later.

 

Flyer Feelings

Mandy en ik hebben besloten dat de voorkant van de flyer in A4-formaat als free printable op mijn blog komt. Dus, kun je wel wat inspiratie gebruiken? Gratis downloaden en printen maar! Ook mooi voor op een kinderkamer.