Wil jij online zichtbaar zijn?

Heb je wel eens gedacht om je social media uit te besteden? Met een Contentabonnement Social media beheer neem ik jou de zorg uit handen. Een nieuwe website en natuurlijk accounts op Facebook en Instagram; veel startende ondernemers zijn helemaal klaar om het internet te gaan veroveren. Maar dan begint het echte leven. De focus van veel ondernemers ligt dan op hun vak, hun bedrijf en er is geen tijd meer om social media bij te houden en de website af en toe van nieuwe content te voorzien. Dan kom ik in beeld! Ik zorg ervoor dat er regelmatig een nieuwe post op Instagram, Facebook of Linkedin verschijnt. Ook jouw website voorzie ik van nieuwe teksten, afbeeldingen en de het laatste nieuws. Dan heb je daar geen omkijken meer naar. 

 
altijd up to date

Website

Om goed vindbaar te zijn in Google is het belangrijk dat de website regelmatige van nieuwe informatie voorzien wordt. Dat kunnen foto’s en teksten zijn. Ook is een website de perfecte manier om nieuwtjes én kennis te delen. Dit alles zorgt ervoor dat bestaande klanten blijven en dat nieuwe klanten jou online weten te vinden. Maar wat ga je delen, en hoe en waar haal je de tijd vandaan? Door een abonnement af te sluiten bij mij, zorg ik ervoor dat er maandelijks (of wekelijks) nieuwe informatie op jouw site geplaatst wordt. Dat doe ik natuurlijk altijd in overleg met jou. Vervolgens zorg ik dat die nieuwe informatie gedeeld wordt op social media. Zo blijf jij in beeld en kun je toch alle tijd en aandacht besteden aan dat waar jij goed in bent.

instagram | facebook | LinKedin

Social media

Veel potentiële klanten oriënteren zich online. Zo ben jij immers ook hier terecht gekomen. Vroeger was Google de enige manier, tegenwoordig gaat veel van het online verkeer via social media, zoals Facebook, Instagram, Linkedin en Pinterest. Wil jij gevonden worden en in beeld blijven bij bestaande klanten? Dan is social media de beste manier. 

Natuurlijk kost dat tijd en is het handig als je weet hoe dat werkt. Daar wil ik je graag mee helpen. Als je een content-abonnement bij mij afsluit zorg ik ervoor dat jouw social mediakanalen up to date zijn. 

Als je nu een abonnement afsluit maak ik in Canva formats voor jouw social media-kanalen. Dat betekent dat de uitstraling van jouw bedrijf altijd herkenbaar is. Hiervoor betaal je eenmalig € 150,-. Vervolgens zorg ik dat:

  • website elke maand 1 nieuw artikel krijgt
  • er wekelijks 1 tot 3 nieuwe posts op jouw social media-kanalen verschijnen
  • jij weet hoe je zelf een bericht kunt plaatsen
  • en als je er niet uitkomt help ik natuurlijk
 
Een abonnement sluit je af voor 1 jaar. 

Contentabonnement

website en social media bij jaarabonnement
195 Maandelijks
  • 1 tot 3 posts op social media per week
  • 1 nieuw blogartikel of 1 nieuwe webpagina per maand
  • Contentkalender per maand
  • Advies en ondersteuning om zelf je social media bij te houden
Populair